1. Het onderstaande is van toepassing op de gehele website van chocolatier “’t Mestreechteneerke”. Door gebruik te maken van de website stemt u in met deze disclaimer.
  2. Chocolatier “’t Mestreechteneerke” zorgt ervoor dat de website regelmatig geactualiseerd is. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.
  3. Chocolatier “’t Mestreechteneerke” zorgt voor de inhoud van deze website in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt, zonder garantie of waarborg ten aanzien van de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.
  4. Chocolatier “’t Mestreechteneerke” is niet aansprakelijk voor schade die ontstaat door het gebruik van deze website of door de onmogelijkheid deze website te kunnen raadplegen.
  5. Chocolatier “’t Mestreechteneerke” mag de website naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, zonder voorafgaande mededeling.
  6. Chocolatier “’t Mestreechteneerke” is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.
  7. Behoudens deze disclaimer, is chocolatier “’t Mestreechteneerke” niet verantwoordelijk voor aan de website gekoppelde bestanden van derden.
  8. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de website of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren.
  9. Chocolatier “’t Mestreechteneerke” behoudt zich het recht voor om u de toestemming te ontzeggen de website te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de website zijn aangeboden, gebruik te maken.